چهارشنبه , ۹ مهر ۱۳۹۹

دایره های گوشت پرشده با تخم مرغ

مواد لازم:
گوشت چرخ شده=۵۰۰ گرم
تخم مرغ=۱ عدد
پیاز رنده شده=۲ عدد
تخم مرغ آبپز=۵ عدد
زیتون سبز=به مقدار لازم
جعفری ریز شده=۴ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی=۲ قاشق غذاخوری
آب داغ=۱ لیوان
نمک و ادویه=به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱٫ گوشت چرخ کرده را با ادویه و جعفری ریز شده مخلوط کنید سپس یک عدد تخم مرغ خام را به ان اضافه کرده مواد را با دست ورز دهید.

 

 

 

 

 

 

۲٫ گوشت را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید.
۳٫ گوشت را از یخچال خارج کرده سپس به اندازه یک دایره از گوشت برداشته وسط آن را طبق شکل تخم مرغ آبپز گذاشته و اطراف ان را زیتون حلقه شده بگذارید و دور تخم مرغ را با گوشت چرخ شده بپوشانید.

 

 

 

 

 

 

۴٫ در ظرف پیرکسی ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی+۱ لیوان آب داغ را با هم مخلوط کرده دایره های گوشت را در ظرف کنار هم قرار دهید.

 

 

 

 

 

 

 

 

۵٫ ظرف را به مدت ۱ ساعت با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد در فر قرار دهید یا تا زمانی که گوشت کاملا پخته باشد.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top