شنبه , ۹ مرداد ۱۴۰۰

دست پیچ (گیس بافت)

)

مواد لازم برای برای خمیر:
زرده تخم مرغ=۱ عدد
کره ذوب شده=۵۰ گرم
آرد= تا زمانی که خمیر به دست نچسبد
نمک=۱/۴ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر=۱/۲ قاشق غذا خوری
آب یا شیر= کمی
مواد داخل خمیر:
پیاز رنده شده= ۱ عدد
گوشت چرخ کرده =نیم کیلو
قارچ خرد شده=۱/۲
پیازچه= ۲ شاخه
رب گوجه فرنگی=۱قاشق
زرد چوبه و نمک=کمی
زعفران آب شده =کمی
زرده تخم مرغ=۱ عدد
طرز تهیه خمیر:
نصف کره را به روش بن ماری آب کرده سپس با آرد ، زرده تخم مرغ ، نمک ، بیکینگ پودر و شیر مخلوط می کنیم و خوب ورز می دهیم در کاسه را بسته و جلوی حرارت قرار میدیم تا خوب ور بیاید
طرز تهیه:
پیاز رنده شده را با نمک و زردچوبه تفت داده سپس گوشت و قارچ و پیازچه خرد شده را با رب به آن اضافه میکنیم
سپس خمیر را پهن کرده به شکل مستطیل باریک و بلند و کمی از لبه های دو طرف خمیر را روی مواد میانی برگردانده سپس از اضافه های خمیر قسمتی را جدا کرده به صورت نوارهای بلند می بریم و به شکل بافت روی خمیر مستطیلی شکل که گفته شد می گذاریم و روی آن را زعفران آب شده و زرده تخم مرغ میزنیم و به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد میگذاریم
نکته: ۱ کاسه آب جوش داخل فر گذاشته تا دست پیچ ما خشک نشود

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top