پنج شنبه , ۲۴ آبان ۱۳۹۷

دلال کاهو

مواد اولیه :


گشنیز                                                                                                           ۳۰۰ گرم

اوجی (نوعی نعنا)                                                                                            ۱۰۰ گرم

خارواش                                                                                                     ۷۰گرم

رب نارنج                                                                                                    یک قاشق سوپخوری

 رب انار                                                                                                       دو قاشق سوپخوری

 شکر                                                                                            دو قاشق سوپخوری

 آب                                                                                                           یک پیمانه


طرز تهیه

سبزی‌ها را شسته و کاملا ریز خرد می‌کنیم. درون کاسه‌ای آب ریخته، کل موادمان را افزوده و کاملا هم می‌زنیم. سپس سبزی‌های خرد شده را اضافه کرده و هم می‌زنیم. مواد آماده شده‌مان را درون ظرف دلخواه ریخته، همراه با کاهو سرو می‌کنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top