
مواد لازم:
گوشت چرخکرده= ۲۰۰ گرم
سیبزمینی= سه عدد
هویج و پیاز= از هر کدام یک عدد
رب گوجهفرنگی و کره =از هر کدام یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل= به میزان لازم
جعفری خردشده= دو قاشق غذاخوری
آب =یک پیمانه
طرز تهیه:
سیبزمینی را شسته و پوست کنید. از وسط نصف کرده و داخل هر قسمت را با قاشق چایخوری یا وسیله مخصوص خالی کنید. طوری که به دیوارهها و کف آن آسیبی نرسد و آنها را در مقداری روغن سرخ نمایید. پیاز را خرد کرده و با کره تفت داده تا طلایی شود. گوشت را اضافه کرده و هم بزنید سپس هویج رندهشده را ریخته اضافههای سیبزمینی را هم خرد کرده و به مایه افزوده به تفت داده ادامه دهید و در پایان رب گوجهفرنگی، نمک، فلفل و جعفری را بریزید. آب را ریخته و اجازه دهید گوشت چرخکرده مغزپخت شود. بعد داخل سیبزمینی را با این مواد پر کرده و مجددا آنها را در سس گوشت قرار داده و پنج دقیقه حرارت دهید تا جا بیفتد.