پنج شنبه , ۳ مهر ۱۳۹۹

دلمه سیب

مواد لازم:
پیاز =۱ عدد
روغن= به یمزان لازم
ادویه ( زردچوبه ، دارچین ، نمک )= به یمزان لازم
زعفران دم کرده= به یمزان لازم
گوشت چرخ کرده= ۲۰۰ گرم
لپه=یک چهارمپ یمانه
شکر=۱ قاشق سپوخوری
آب لیمو =۲ قاشق سوپخوری
سیب درشت= ۴ عدد
کره= ۳ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را در روغن تفت داده و به آن ادویه و کمی نیز زعفران ، اضافه کنید .سپس گوشت چرخ کرده را افزوده و بعد لپه را که از قبل پخته اید به همراه کمی شکر و آب لیمو به گوشت اضافه کرده و مواد را کنار بگذارید . داخل سیب ها را یک به یک خالی کرده و آنها را با مواد پر کنید . سیب ها را در ظرف چیده و آب را همراه با کره آب کرده و زعفران و آب لیم و شکر را روی آنها ریخته و اجازه دهید تا بپزد .

نکته :
توجه داشته باشید که سیب سریع می پزند ، پس مواظب باشید تا له نشود .

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top