یکشنبه , ۶ فروردین ۱۴۰۲

دلمه فلفل با پنیر پیتزا

مواد لازم:
بادمجان دلمه ای=۳ عدد
فلفل دلمه ای= ۲ عدد
گوجه فرنگی=۲ عدد
پیاز نسبتا بزرگ=۱ عدد
گوشت چرخ کرده= ۳oo گرم
لپه ی پخته شده=۱ پیمانه
سبزی معطر=۲۵۰ گرم
برنج آبکشیده=۱ پیمانه
نمک,فلفل و زردچوبه=به میزان لازم
پنیر پیتزای رنده شده =۱ پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا بادمجانارو پوست میکنیم و از قسمت طولی از وسط نصف میکنیم
و بعد با قاشق و چاقوی کوچک داخل آنرا کمی خالی میکنیم,و سپس آنهارا در روغن سرخ میکنیم
فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را هم از وسط نصف میکنیم و داخلشان را خالی میکنیم
حالا مواد داخل دلمه را آماده میکنیم:
اول پیازو خوب سرخ میکنیم.
بعد گوشت و سبزی هم بهش اضافه میکنیم.و بعد نمک و فلفل و زرد چوبه
بعد لپه و برنج هم اضافه میکنیم وخوب بهم میزنیم.
وبعد داخل فلفل ها و بادمجانارو با اون مواد پر میکنیم و خوب فشار میدیم تا جذب بشه و بعد اونارو تو ظرف میریزیم.
و به مقدار نصف لیوان آب روغن روش میریزیم.
و بعد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه موادمونو تو مایکروفر میذاریم تا پنیرهایی که روشون ریختیم آب بشن.
این غذارو میتونیم با زیتون سیاه و سبزی و گوچه های کوچیک تزیین کنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top