شنبه , ۵ فروردین ۱۴۰۲

دلمه فلفل دلمه ای

مواد لازم:
فلفل‌دلمه‌ای (در صورت امکان رنگی)= سه عدد
گوشت چرخ‌کرده= ۲۰۰ گرم
پیاز =یک عدد
بادنجان= یک عدد
جعفری ساطوری‌شده= سه قاشق غذاخوری
پنیرپیتزا در صورت تمایل= ۱۰۰ گرم
رب گوجه‌فرنگی =دو قاشق غذاخوری
زردچوبه= یک قاشق مرباخوری
آب، نمک و فلفل= به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز را نگینی کرده و تفت می‌دهیم تا به صورت طلایی دربیاید، بعد گوشت چرخ‌کرده را اضافه و تفت می‌دهیم. زردچوبه، نمک، فلفل، رب گوجه‌فرنگی و دو قاشق آب را به آن اضافه می‌کنیم.
بادنجا‌ن‌ها را به صورت حلقه‌ای یا نگینی درمی‌آوریم و در ظرف دیگری سرخ می‌کنیم و آن را به مواد گوشتی اضافه کرده و تفت می‌دهیم و روی حرارت کم به مدت پنج دقیقه می‌گذاریم تا مواد به خورد هم بروند. بعد آن را از روی حرارت برداشته، جعفری را اضافه کرده و هم می‌زنیم. سر فلفل‌دلمه‌ای‌ها را بریده و داخل آن را خالی می‌کنیم و مواد گوشتی را درون آن می‌ریزیم و روی آن را پنیرپیتزا ریخته و در فلفل را روی آن می‌گذاریم. آن‌گاه فلفل‌ها را داخل یک ظرف گذاشته، کف ظرف را به اندازه نیم‌سانت آب ریخته و در ظرف را گذاشته و روی حرارت ملایم یا داخل فر به مدت بیست‌ دقیقه می‌پزیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top