شنبه , ۵ فروردین ۱۴۰۲

دلمه قارچ

مواد لازم:
گوشت چرخ شده= ۳۵۰ گرم
قارچ درشت= ۱۴ الی ۱۶ عدد
جعفری خرد و سرخ شده= ۳ قاشق غذا خوری
پیاز سرخ شده= ۲ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی= ۱ قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا =به میزان لازم
نمک و زردچوبه= قدری
طرز تهیه:
گوشت را با آب و نمک و زردچوبه بپزید .وقتی پخت رب گوجه فرنگی اضافه کنید وقتی آبش جمع شد جعفری و پیاز اضافه کنید. پس از شستن قارچ کلاهک آن را جدا کنید و داخلش را با گوشت پر کنید و کف ظرف پیرکسی را چرب کرده و قارچ ها را بچینید و روی آن پنیر بگذارید و در فر به مدت ده دقیقه بگذارید تا پنیر آب شده وطلایی شود.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top