شنبه , ۵ فروردین ۱۴۰۲

دلمه پیاز سفید

مواد لازم:
گوشت گوساله=۲۰۰گرم
روغن یا کره=ربع پیمانه
پیاز سرخ کرده=۲تا۳ قاشق سوپخوری
فلفل سیاه=نصف قاشق چایخوری
سبزی دلمه خرد شده=۱۰۰گرم
رب گوجه فرنگی=نصف قاشق چایخوری
نمک=۱قاشق چایخوری
آب لیمو=۳تا۴ قاشق سوپخوری
شکر=۱قاشق سوپخوری
برنج=ثلث پیمانه
آب گوشت یا آب=۱پیمانه
پیاز درشت=۳تا۴ عدد
آب برای پخت دلمه=۲ پیمانه
طرز تهیه:
گوشت را بسیار ریز خرد کنید .کره را در تابه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید و سبزی دلمه و رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید و خوب تفت دهید.
در آخر،نمک،آب لیمو و شکر را نیز بیفزایید وپس از یکی دو تفت برنج شسته شده وخیس کرده را همراه یک پیمانه آب گوشت به مواد بیفزایید و اجازه دهید مایه با در بسته و حرارت ملایم بجوشد و آب آن کشیده شود.
پیازها را پوست بکنید و داخل آن را خوب خالی کنید .سپس با مایه گوشت داخل آنرا پر کنید .همین طور می توانید پیازها را از وسط طوری قاچ کنید که برش چاقوی شما به انتهای پیاز نرسد و این پیاز را داخل آب جوش بیندازید تا بپزد و نرم شود.
سپس آن را لایه لایه کنید و کمی از مایه گوشتی داخل آن را بریزید و آن را بپیچید و داخل قابلمه بچینید .در هر دو صورت ۲ پیمانه آب روی پیازها بریزید و در ظرف را بگذارید و پیازها را یک ساعت با حرارت ملایم بپزید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top