یکشنبه , ۲۷ آبان ۱۳۹۷

دلمه کادایف

مواد اولیه :


خمیر کادایف                                                                             ۳۰۰ گرم

 گردو                                                                                         ۱۰۰ گرم

 تخم‌مرغ                                                                                          سه عدد

 شیر                                                                                          نصف پیمانه

 روغن مایع                                                                                  به میزان لازم

طرز تهیه

از خمیر کادایف به اندازه یک نارنگی برداشته و باز می‌کنیم. گردو را روی آن گذاشته و کادایف را به صورت رول می‌پیچیم. در ظرفی تخم‌مرغ و شیر را با هم مخلوط نموده و با همزن دستی می‌زنیم تا یکدست شود. رول‌های کادایف را درون سس تخم‌مرغ غلتانده، سپس رول‌ها را با دست می‌فشاریم، تا سس اضافه خارج شده و کادایف چسبندگی پیدا کند. رول‌ها را در روغن مایع داغ سرخ می‌کنیم و آنها را در شربت آماده شده می‌گذاریم.

مواد لازم برای تهیه شربت

 شکر                                                     سه پیمانه

 آب                              یک و نیم پیمانه

 لیموترش                                                  نصف عدد

طرز تهیه شربت

شکر و آب را در قابلمه ریخته و روی حرارت می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم به مدت پنج دقیقه بجوشد. سپس آب لیموترش را افزوده و شهد را از روی حرارت بر می‌داریم.


نکـته:

می‌توانید در شهد به جای آب لیموترش از مقدار کمی جوهرلیمو استفاده کنید.

خمیر کادایف که به صورت رشته رشته می‌‌باشد، را می‌‌توانید از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه نمایید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top