مواد اولیه :
خمیر کادایف ۳۰۰ گرم
گردو ۱۰۰ گرم
تخممرغ سه عدد
شیر نصف پیمانه
روغن مایع به میزان لازم
طرز تهیه
از خمیر کادایف به اندازه یک نارنگی برداشته و باز میکنیم. گردو را روی آن گذاشته و کادایف را به صورت رول میپیچیم. در ظرفی تخممرغ و شیر را با هم مخلوط نموده و با همزن دستی میزنیم تا یکدست شود. رولهای کادایف را درون سس تخممرغ غلتانده، سپس رولها را با دست میفشاریم، تا سس اضافه خارج شده و کادایف چسبندگی پیدا کند. رولها را در روغن مایع داغ سرخ میکنیم و آنها را در شربت آماده شده میگذاریم.
مواد لازم برای تهیه شربت
شکر سه پیمانه
آب یک و نیم پیمانه
لیموترش نصف عدد
طرز تهیه شربت
شکر و آب را در قابلمه ریخته و روی حرارت میگذاریم و اجازه میدهیم به مدت پنج دقیقه بجوشد. سپس آب لیموترش را افزوده و شهد را از روی حرارت بر میداریم.
نکـته:
میتوانید در شهد به جای آب لیموترش از مقدار کمی جوهرلیمو استفاده کنید.
خمیر کادایف که به صورت رشته رشته میباشد، را میتوانید از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه نمایید.