چهارشنبه , ۹ مهر ۱۳۹۹

دلمه کلم برگ مجلسی

مواد لازم:
کلم برگ= یک عدد
سبزی دلمه =۲۵۰ گرم
برنج= یک پیمانه
گوشت چرخ‌کرده =۲۵۰ گرم
پیازداغ= نصف پیمانه
لپه =نصف پیمانه
زرشک= چهار قاشق غذاخوری
خلال پسته و بادام= به میزان لازم
شکر= پنج قاشق غذاخوری
آبلیمو= نصف پیمانه
روغن یا کره= ۱۰۰ گرم
زعفران دم‌کرده= ۱/۴ پیمانه
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین= به میزان لازم
طرز تهیه:
کلم برگ را به همراه نمک و سرکه حدود ۱۰ دقیقه در آب بجوشانید. برگ‌ها را از هم جدا کنید. کف قالب سیلیکونی را چرب کرده و کاملا با کلم برگ بپوشانید. طوری که از لبه قالب بیرون بریزد. برای تهیه مواد داخل دلمه، برنج را بپزید. سبزی را خرد و با گوشت چرخ‌کرده و پیازداغ تفت دهید و ادویه را اضافه کنید. لپه را جداگانه پخته و سپس بشویید و در صافی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.
زرشک‌ها را تفت دهید. سپس تمام مواد را با هم مخلوط، زعفران را اضافه کرده و در ظرف را بگذارید تا پنج دقیقه با حرارت ملایم بپزد. در نهایت شکر و آبلیمو را افزوده و مخلوط آماده شده را داخل قالب بریزید و درون آن را کاملا پر کنید. سپس برگ‌های کلم را روی سطح قالب بپوشانید و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید. زرشک را با خلال پسته و بادام تفت داده و با آن دلمه را تزئین و سپس سرو کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top