پنج شنبه , ۶ آذر ۱۳۹۹

دلمه گل بادمجون

مواد لازم:
بادمجون قلمی و کشیده =۶ عدد
زرشک= ۱ قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده =۲ قاشق سوپ خوری
گوشت چرخ کرده آماده= ( مثل مایع ماکارونی)
جعفری خرد شده= ۱ قاشق غذاخوری
سس گوجه =۱ پیمانه
نمک٬ فلفل٬ آویشن= به میزان لازم
پنیر پیتزا= ۱۵۰ گرم
طرز تهیه:
بادمجانها را پوست گرفته و به صورت ورقه های نازک طولی برش میزنیم سپس در روغن داغ سرخ میکنیم میگذاریم روغن اضافه آن گرفته شود . به مواد گوشتی که مثل مایع ماکارونی درست کردین قبل از اینکه از روی حرارت بردارین زرشک و جعفری را اضافه میکنیم در آخر هم ادویه رو وقتی از روی حرارت برداشتین گردو و نصفی از پنیر پیتزا رو اضافه کنین هم بزنین . بادمجونها رو به صورت بعلاوه (+) روی هم قرار داده وسط آنرا از مایه گوشتی بزارین و لبه های بادمجونارو یکی در میون روی هم بیارین بعد دلمه هارو توی ظرف پیرکس کنار هم بزارین بعد سس گوجه رو با کمی اب رقیق کنین توی ظرف دلمه ها بریزین روی بادمجونا هم کمی پنیر پیتزا بریزین و توی فر گرم با حرارت ۱۶۰ به مدت ۳۰ دقیقه بپزین بعد از پخت با ماست کیسه ای(چکیده) روی هر دلمه شکوفه بزنین و با گردو زرشک تزئین کنین .

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top