چهارشنبه , ۳۰ مهر ۱۳۹۹

دلمه گوجه فرنگی با مایکروفر

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده=۲۵۰ گرم
گوجه فرنگی=۵ عدد
سبزی دلمه=۲/۱ فنجان
برنج=۲/۱ فنجان
لپه=۴/۱ فنجان
پیاز داغ عسلی=۳ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی=۲ قاشق غذاخوری
کره=۳۵ گرم
زعفران=۲/۱ قاشق مرباخوری
آب=۱ فنجان
فلفل و فلفل=به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا لپه را ۲ الی ۳ ساعت خیس کرده سپس آن را همراه یک لیوان آب به مدت ۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰% بدون درب داخل مایکروفر قرار دهید. برنج را شسته و به ظرف فوق اضافه کرده و دو برابر حجم برنج روی آن آب ریخته و مقداری کره و نمک به آن اضافه کنید و به مدت ۱۵-۱۰ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید. گوشت چرخ کرده،پیازداغ،نمک و فلفل را در یک ظرف مناسب ریخته و خوب با هم مخلوط کنید و به مدت ۶-۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید (در این فاصله یکبار آن را خوب هم بزنید) مقداری رب گوجه فرنگی را با آبجوش رقیق کرده به آن زعفران و کره اضافه کنید و به مدت ۴-۳ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید. تمامی موارد فوق را همراه با سبزی دلمه در یک ظرف بزرگ مخلوط کنید. سر گوجه فرنگی ها را به صورت دایره ببرید و بردارید و داخل آنها را خالی کنید. داخل آنها را با مایه دلمه آماده شده پر کنید بعد سر گوجه فرنگی ها را گذاشته و آنها را در یک ظرف مناسب چیده و مقداری از سس گوجه فرنگی را روی آن ریخته درب ظرف را گذاشته و آن را به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه با قدرت ۱۰۰% در مایکروفر قرار می دهیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top