شنبه , ۳ آبان ۱۳۹۹

دمی اسفنــاج

مواد اولیه :

  • برنج سه پیمانه
  • کشمش پلویی ۱۰۰ گرم
  • گوشت چرخ‌کرده و اسفناج از هر کدام ۳۰۰ گرم
  • پیاز سرخ شده دو قاشق سوپخوری
  • گوجه‌فرنگی پنج عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه و کره به میزان لازم

دمی اسفنــاج

طرز تهیه:

برنج را با کره، گوجه‌فرنگی‌های رنده شده، نمک، ادویه و آب بگذارید چند جوش بزند و بعد اسفناج‌های شسته شده را خرد یا ساطوری کنید. برنج که نیم پز شد اسفناج‌ها را اضافه کرده و به آرامی یک یا دو بار هم بزنید و در قابلمه را گذاشته تا دم بکشد. سپس در دیس کشیده و روی آن را با گوشت چرخ کرده سرخ شده به همراه پیاز و کشمش سرخ شده بپوشانید. (این غذا به خاطر اسفناج و گوجه‌فرنگی سرشار از آهن و ویتامین است.)

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top