مواد اولیه :
- برنج سه پیمانه
- کشمش پلویی ۱۰۰ گرم
- گوشت چرخکرده و اسفناج از هر کدام ۳۰۰ گرم
- پیاز سرخ شده دو قاشق سوپخوری
- گوجهفرنگی پنج عدد
- نمک، فلفل و زردچوبه و کره به میزان لازم
دمی اسفنــاج
طرز تهیه:
برنج را با کره، گوجهفرنگیهای رنده شده، نمک، ادویه و آب بگذارید چند جوش بزند و بعد اسفناجهای شسته شده را خرد یا ساطوری کنید. برنج که نیم پز شد اسفناجها را اضافه کرده و به آرامی یک یا دو بار هم بزنید و در قابلمه را گذاشته تا دم بکشد. سپس در دیس کشیده و روی آن را با گوشت چرخ کرده سرخ شده به همراه پیاز و کشمش سرخ شده بپوشانید. (این غذا به خاطر اسفناج و گوجهفرنگی سرشار از آهن و ویتامین است.)