شنبه , ۳ آبان ۱۳۹۹

دمی شیرازی

مواد لازم:
برنج= ۴ پیمانه
گوشت بی استخوان=۲۵۰ گرم
عدس=۱ پیمانه
کلم پیچ=۲۵۰ گرم
سبزی(تره،جعفری،گشنیز،کمی شنبلیله)=۲۵۰ گرم
روغن مایع= به مقدار لازم
پیاز= ۱ عدد
نمک و زرد چوبه= به مقدار لازم
کره یا روغن حیوانی= ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
برنج را پس از شستن خیس کنید .گوشت را قیمه ای درشت خرد کرده و همراه پیاز سرخ کنید.
سپس زرد چوبه زده و با مقداری آب بگذارید بپزد.عدس را جداگانه بپزید تا آب آن بخوردش برود و با گوشت پخته شده مخلوط کنید.کلم خرد شده و سبزی خرد شده را جداگانه تفت داده و به گوشت وعدس اضافه کنید.برنج را نیز به گوشت و بقیه ی مواد افزوده و اگر گوشت پخته به اندازه ی کافی آب نداشت مقداری آب به آن افزوده وروی حرارت می گذاریم وقتی آب آن تبخیر شد کره را افزوده وهم زده و اجازه دهید دمی، دم بکشد.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top