چهارشنبه , ۹ مهر ۱۳۹۹

دمی لخلاخ (بوشهری)

)

طرز تهیه :

فیله ماهی ( من از ماهی تیلا پیا که از شهروند خریده بودم استفاده کردم ) را مکعبی خرد کنید همراه با نمک و فلفل و مقداری زردچوبه و مقداری آب زعفران و کمی آب لیمو بذارین مزه دار بشه ( حدود نیم ساعت کافیه )

پیاز داغتون را که درست کردید سیر له شده را اضافه کنید و تفت دهید بعد ماهی مزه دار شده را بهش اضافه کنید و کمی تفت بدین. خیلی هم نزنید که ماهیتون له و لورده نشه. نمک و فلفل و زردچوبه هم تو این مرحله اضافه کنید.

برنج را آب کش کنید

هر ته دیگی که دوست دارین کف قابلمه چرب شده بریزید.بعد به ترتیب یک لایه برنج یک لایه ماهی و مقداری شوید پاشیدم و مواد را به آهستگی مخلوط کردم. این مرحله را چند بار تکرار کردم و لایه آخر هم برنج سفید بود که یک گوشه اش مقداری زعفران آب کرده ریختم و گذاشتم برنجم با حرارت ملایم دم بکشه. بعدش هم بریزین تو دیس و اگه دوست داشتین تو این مرحله روش گرد لیمو عمانی هم بپاشید .

خیلی خوشمزه میشه، جاتون خالی

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top