مواد اولیه :
پودر هاتچاکلت فوری دو بسته (۲۰ گرم)
زرده تخممرغ یک عدد
آب داغ یک قاشق سوپخوری
آرد ۲۸۰ گرم
کره نرم شده ۲۲۵ گرم
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
شکر ۱۲۰ گرم
طرز تهیه
پودر هاتچاکلت را در کاسه کوچکی ریخته، آب داغ را افزوده و مخلوط میکنیم تا حالت خمیری به خود بگیرد. کره و شکر را در کاسهای دیگر با همزن برقی آنقدر میزنیم تا ذرات شکر در کره حل شود. زرده تخممرغ را افزوده و دو دقیقه دیگر با همزن میزنیم. خمیر هاتچاکلت را نیز افزوده و آن را نیز مخلوط میکنیم. آرد و نمک را با هم الک کرده، سپس به خمیر افزوده و خوب مخلوط مینماییم تا خمیر یکدست و بدون گلوله شود. توجه داشته باشید که خمیر کاملا چسبنده است. خمیر را در نایلون قرار داده و در یخچال یک ساعت استراحت میدهیم. پس از استراحت خمیر را روی سطح آردپاشی شده و مابین دو نایلون باوردنه به قطر سه میلیمتر باز میکنیم. با کاتر بیسکویت دایرهای به قطر چهار سانتیمتر از خمیر قالب زده و در سینی فر که کاغذ انداختهایم میچینیم. با سر یک بطری نوشابه وسط هر شیرینی یک تورفتگی ایجاد کرده، سپس به کمک سیخ چوبی سوراخهای دکمه را در شیرینی ایجاد میکنیم. سینی را در یخچال ۱۵ دقیقه مجددا خنک کرده و در این فاصله فر را با حرارت ۱۸۰ سانتیگراد روشن مینماییم. سپس شیرینیها را در فر به مدت ۱۵ دقیقه میپزیم.