پنج شنبه , ۶ آذر ۱۳۹۹

ذرت پلو با لوبیای قرمز

مواد اولیه :

  • روغن مایع سه قاشق غذاخوری
  • برنج ۲۵۰ گرم
  • فلفل دلمه‌ای سبزو پیاز نگینی خرد شده هر کدام یک عدد
  • پودر چیلی(فلفل قرمز تند) یک قاشق چایخوری
  • ذرت پخته ۱۵۰ گرم
  • لوبیا قرمز پخته ۲۲۵ گرم
  • گشنیز تازه خرد شده دو قاشق غذاخوری
  • زعفران آب کرده نمک و فلفل زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه:

در تابه روغن را گرم سپس پیازها را اضافه کرده کمی که سبک شد فلفل قرمز و زردچوبه را اضافه می‌کنیم. بعد از آن فلفل دلمه را اضافه کرده و لوبیا قرمز را که قبل پخته‌ایم را می‌ریزیم و ذرت پخته را به آن می‌افزاییم. برنج را درون آبی که از قبل به جوش آورده‌ایم همراه با نمک ریخته و کمی زنده‌تر آبکش می‌کنیم سپس درون قابلمه لایه لایه از برنج، مواد و گشنیز ریخته و در آخر زعفران آب کرده را می‌ریزیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top