یکشنبه , ۲۷ آبان ۱۳۹۷

رب فلفل

مواد اولیه :


فلفل چیلی قرمز                                                                                   سه کیلوگرم

 گوجه‌فرنگی                                                                                یک کیلوگرم

 سرکه                                                                                    ۱/۴پیمانه

 روغن زیتون                                                                          نصف پیمانه

 نمک                                                                                     به میزان لازم

طرز تهیه

فلفل‌ها را شسته، هسته‌های آنها را گرفته و در قابلمه می‌ریزیم. گوجه‌فرنگی‌ها را خرد کرده و به فلفل می‌‌افزاییم و قابلمه را روی حرارت قرار می‌دهیم تا فلفل‌ها و گوجه‌ها نرم شوند، سپس آنها را با گوشتکوب برقی کوبیده، سرکه و روغن زیتون را افزوده و می‌گذاریم تا رب به غلظت برسد و در آخر نمک را اضافه می‌کنیم.

 


نظر دادن بسته است.

Scroll To Top