پنج شنبه , ۲ اردیبهشت ۱۴۰۰

رب پلو شیرازی

مواد اولیه :


برنج                                                                     چهار پیمانه

 رب انار                                                             نصف پیمانه

 گردو نگینی خرد شده                 نصف پیمانه

 شکر                                      دو قاشق سوپخوری

 پیاز داغ                             چهار قاشق سوپخوری

 روغن،  نمک و فلفل               به میزان لازم

 کشمش پلویی                           نصف پیمانه

 مرغ پخته و سرخ شده                 سه قطعه


طرز تهیه

برنج را شسته، با نمک دو ساعت خیس می‌کنیم. آب را جوش آورده و برنج را در آب جوش ریخته تا کمی نرم شود، سپس در آبکش می‌ریزیم. در فاصله زمانی که برنج در حال جوشیدن می‌‌باشد کشمش‌ها را شسته، سپس با رب انار، گردو و پیاز داغ در روغن تفت می‌دهیم. شکر، نمک و فلفل را افزوده و حرارت را خاموش می‌کنیم. مواد را لابه‌لای برنج داده و برنج را دم می‌کنیم، پس از آن در ظرف سرو کشیده و روی آن را با برنج زعفرانی و مرغ تزیین می‌نماییم.

نکته:

اگر از رب انار شیرین استفاده می‌کنید، می‌توانید شکر را حذف نمایید.

این برنج را می‌توانید با گوشت قلقلی سرخ شده و ماهیچه نیز سرو کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top