مواد اولیه :
کره ۱۲۵ گرم
پودر قند ۴۰ گرم
پودر فندق ۳۰ گرم
آرد ۱۲۵ گرم
دراژههای شکلاتی فندقی ۳۰ تا ۴۰ عدد
طرز تهیه
کره و پودر قند را در ظرفی ریخته و با همزن برقی میزنیم تا صاف و یکدست شود. سپس آرد و پودر فندق را با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه میکنیم. مایه را در کیسه مخصوص شیرینیپزی دارای ماسوره کنگرهدار ریخته و درون سینی فر با فاصله میچینیم، بعد در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه میگذاریم تا پخته شوند. پس از پخت روی هر یک از شیرینیها یک عدد دراژه شکلاتی گذاشته و آنها را در ظرف مورد نظر میچینیم.