یکشنبه , ۲۲ فروردین ۱۴۰۰

رشته پلو با بوقلمون

مواد اولیه :


سینه بوقلمون                                                        ۵۰۰ گرم

 هویج                                                                      یک و نیم پیمانه

 رشته پلویی                                                        دو پیمانه

 برنج                                                        چهار پیمانه

 پیاز                                                        دو عدد

 زعفران آب کرده                                                        یک قاشق چایخوری

 کشمش                                                        یک پیمانه

 ادویه، نمک، فلفل و زردچوبه                                                        به میزان لازم

 دارچین، پودر میخک و روغن                                                        به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا یکی از پیازها را خرد کرده و در روغن کمی سرخ می‌کنیم. سینه‌ بوقلمون را تکه‌تکه کرده و همراه هویج خلالی شده و زردچوبه به پیاز اضافه کرده و تفت می‌دهیم. سپس دو لیوان آب به مواد افزوده تا پخته شوند. سپس مقداری پودر میخک، ادویه، دارچین، نمک و فلفل به آن اضافه می‌کنیم. رشته‌های پلویی را خرد کرده و درون تابه بدون روغن تفت می‌‌دهیم تا بوی خامی آنها گرفته شود. برنج خیس کرده را در قابلمه آب جوش ریخته و هنگام آبکش کردن آن، رشته‌های پلویی را داخل آن می‌ریزیم تا کمی نرم شوند. کف قابلمه کمی روغن و زعفران ریخته، نان یا سیب‌زمینی قرار داده و روی آن کمی برنج می‌ریزیم. سپس با مقداری از مخلوط آماده شده سینه و هویج روی برنج را پوشانده این کار را لایه لایه ادامه می‌دهیم. در آخر کمی آب، روغن و پودر دارچین روی برنج ریخته و می‌گذاریم تا دم بکشد. پیاز دیگر را سرخ کرده و به همراه هویج خلالی و کشمش روی رشته‌پلو را تزیین می‌‌کنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top