جمعه , ۲۸ شهریور ۱۳۹۹

رشته پلو با خوراک گوشت

مواد اولیه :


  • برنج ۴۰۰ گرم
  • گوشت ۵۰۰ گرم
  • رشته پلویی ۱۵۰ گرم
  • پیاز دو عدد
  • رب‌گوجه‌فرنگی یک قاشق سوپخوری
  • زعفران آب‌کرده یک قاشق سوپخوری
  • روغن ۱۵۰ گرم
  • زردچوبه، فلفل، دارچین و نمک به میزان لازم

طرز تهیه:

برنج را یک ساعت قبل خیس کرده و آن را داخل ظرف آب‌جوشی که روی حرارت قرار دارد می‌ریزیم. قبل از آبکش کردن رشته‌ها را نیز به آن اضافه می‌کنیم تا کمی جوش بخورد. سپس مخلوط برنج و رشته را داخل آبکش می‌ریزیم و پس از آبکش کردن آن را دم می‌کنیم.

گوشت را با پیاز سرخ کرده، رب گوجه‌فرنگی و ادویه را به آن اضافه می‌کنیم و روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا پخته شود. پس از این‌که گوشت پخت و برنج هم دم کشید، گوشت را روی دیس کشیده و برنج را روی آن می‌ریزیم. برای تزئین مقداری برنج زعفرانی شده روی برنج می‌ریزیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top