مواد اولیه :
مرغ پخته شده یک عدد
برنج دو پیمانه
رشته پلویی یک پیمانه
برگه زردآلو ۱۰۰ گرم
پیاز سرخ شده دو عدد
کره ۱۰۰ گرم
زعفران دم کرده یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
کشمش برای تزئین به میزان لازم
طرز تهیه
برنج را خیس کرده و بعد از یک ساعت در آب جوش میریزیم، زمانی که به حد آبکشی رسید رشته پلویی را اضافه و آن را آبکش میکنیم. برگهها را با کره و زعفران تفت میدهیم سپس پیاز سرخ شده را همراه نمک و فلفل اضافه میکنیم. مرغ پخته شده را ریش ریش کرده، به مواد افزوده و در لابهلای برنج قرار میدهیم تا زمانی که برنج دم بکشد. کشمش را سرخ کرده و برای تزئین روی برنج همراه با برگههای تفت داده و مرغ ریش ریش شده میریزیم.