
مواد لازم:
برنج =۴۰۰ گرم
گوشت =۵۰۰ گرم
رشته پلویی= ۱۵۰ گرم
پیاز= دو عدد
ربگوجهفرنگی= یک قاشق سوپخوری
زعفران آبکرده =یک قاشق سوپخوری
روغن= ۱۵۰ گرم
زردچوبه، فلفل، دارچین و نمک= به میزان لازم
طرز تهیه:
برنج را یک ساعت قبل خیس کرده و آن را داخل ظرف آبجوشی که روی حرارت قرار دارد میریزیم. قبل از آبکش کردن رشتهها را نیز به آن اضافه میکنیم تا کمی جوش بخورد. سپس مخلوط برنج و رشته را داخل آبکش میریزیم و پس از آبکش کردن آن را دم میکنیم.
گوشت را با پیاز سرخ کرده، رب گوجهفرنگی و ادویه را به آن اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم میگذاریم تا پخته شود. پس از اینکه گوشت پخت و برنج هم دم کشید، گوشت را روی دیس کشیده و برنج را روی آن میریزیم. برای تزئین مقداری برنج زعفرانی شده روی برنج میریزیم.