شنبه , ۳ آبان ۱۳۹۹

رشته پلو (غذای سنتی هشجین)

)

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده=٢٠٠ گرم
پیازمتوسط=١ عدد
رشته پلویی هشجین= ٢٠٠ گرم
برنج= ٣ پیمانه
کشمش پلویی=١۵٠ گرم
هل= ۱ قاشق سوپ خوری
زعفران آب کرده= ۳ قاشق غذا خوری
دارچین= ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
مواد بالا برای ۳ تا ۴ نفر کافیه .برنج رو با یه مقدارنمک خیس می کنیم.
پیاز رو ریز خرد می کنیم،‌ یه کم زردچوبه می ریزیم گوشت رو تویش سرخ می کنیم. کشمش رو اضافه می کنیم و تفت می دهیم.(کشمش رو بشورید و کمی تو آب خیس کنید.)
توی قابلمه مقداری آب می ریزیم و می گذاریم جوش بیاد. برنجی رو که خیس کرده ایم آبش رو خالی می کنیم و توی آب درحال جوش می ریزیم. ٣،۴ دقیقه قبل از زمان آبکش کردن برنج،‌ رشته رو توی برنج می ریزیم و می گذاریم دو سه جوش بزنه. و بعد آبکش می کنیم. ( از رشته پلویی هشجین استفاده کنید)
توی قابلمه مقداری آب روغن حیوانی درست می کنیم و میگذاریم جوش بیاد. ته دیگ مورد نظرمون رو کف دیگ می گذاریم،‌برای داشتن ته دیگ کنجدی و زعفرونی کمی نون رو مرطوب کنید بعد کمی از آب زعفرون رو ته دیگ بریزید و مقداری هم کنجد بپاشید و بعد نون رو بزارید که واقعا عالی میشه.مقداری از مخلوط برنج و رشته توی قابلمه می ریزیم،‌ مقداری از مایه گوشت و کشمش. دوباره مقداری برنج،‌مقداری از مایه… تا خلاصه برنج تموم بشه .هر لایه رو که می ریزید مقداری از هل و دارچین هم روی مواد بپاشید.دقت کنید مثل همه برنج های آبکش کردنی برنج و مایه رو به صورت کوت بریزید. یعنی مثل تپه دیواره های قابلمه رو خالی کنید و مواد رو وسط جمع کنید که دیواره ها ته دیگ نبندد.بعدم زعفرون رو روش می ریزیم وبرنج رو دم می کنیم. برای طعم غذا می تونید توی آب زعفرون کمی عصاره گوشت حل کنید ولی ضرورت نداره و همینطوری هم خوشمزه است.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top