مواد اولیه :
رشـته داغ لَـمه
مــواد لازم برای چهار تا شش نفر
رشته پلویی: یک بسته
لوبیا قرمز: یک پیمانه
عدس: یک پیمانه
پیاز متوسط: دو عدد
نمک، فلفل، روغن و ادویه: به میزان لازم
طرز تهیه
حبوبات را شسته و به صورت جداگانه میپزیم. در ظرف دیگری آب ریخته، به همراه مقداری نمک روی حرارت میگذاریم تا به جوش آید، سپس رشته پلویی را به مدت سه دقیقه درون آب ریخته و در آبکش میریزیم.
پیازها را به صورت خلالی نازک خرد کرده و در روغن سرخ میکنیم. بعد از طلایی شدن پیازها، فلفل و ادویه را به آن اضافه میکنیم. کف قابلمه مقداری روغن ریخته و برای تهدیگ سیبزمینی میگذاریم. رشته پلویی، حبوبات و پیازداغ را به طور لایهلایه در قابلمه میریزیم، (در لایه آخر رشته را ریخته) و آن را دم میکنیم، بعد از ۱۵ دقیقه غذا آماده سرو میباشد.