مواد اولیه :
رشـته پلـو قیصـی
مواد لازم برای چهار نفر
برنج: چهار پیمانه
رشته پلویی: یک پیمانه
قیصی: یک پیمانه
برگه زردآلو: یک پیمانه
مرغ سرخ شده: پنج تا شش تکه
پیاز داغ: چهار قاشق غذاخوری
کره و شکر از هر کدام: دو قاشق غذاخوری
خلال پسته و بادام: به میزان لازم
دارچین، ادویه، زعفران دمکرده و نمک: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرزتهیه
برنج را با آب و نمک خیس کرده، سپس در آبجوش ریخته و کمی مانده به آبکش کردن، رشته پلویی را اضافه میکنیم. قیصی و برگه زردآلو را ۲۰ دقیقه در آب گرم خیس میکنیم، سپس در کره تفت داده و با مقداری زعفران، دارچین، شکر و دو قاشق غذاخوری آب مخلوط نموده و حرارت میدهیم تا غلیظ شود.
پلو را میتوان به دو روش تهیه کرد: یکی اینکه مواد را لابهلای پلو ریخته و دم کنیم یا رشته پلو را جدا دم نموده، همراه با مرغ سرخ شده، برگه زردآلو، خلالها و پیاز داغ برروی آن سرو کرد.
نکته
از کوفته ریزه نیز میتوانید به جای مرغ سرخشده استفاده کنید.
خلال پسته و بادام را با مقداری گلاب به مدت یک ساعت خیس کرده و سپس استفاده نمایید.