چهارشنبه , ۹ مهر ۱۳۹۹

رولتــــ باگــتـــــ

طرز تهیه:
……..
پیاز را سرخ کرده…
گوشت چرخ کرده و ادویه را اضافه میکنیم…
ادویه(زیره سیاه.فلفل.زردچوبه.زعفران اب کرده)
سپس فلفل دلمه را اضافه میکنیم…
زرشک و گردو .جعفری خرد شده.و۲عدد تخم مرغ آب پز رنده شده…
سپس ۲ قاشق سس مایونزاضافه کرده تا حالت چسبندگی پیدا کند…
نان باگت را به اندازه ی ۵ تا ۶ س برش میزنیم…
داخلشو خالی کرده…
مواد را داخل نان کرده…
بعد نان آماده شده را در تخم مرغ سپس در پودر سوخاری و مجددا داخل تخم مرغ میزنیم…و سرخ میکنیم…
نهایتا به دلخواه تزئین میکنیم….

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top