چهارشنبه , ۹ مهر ۱۳۹۹

رولت تن ماهی و تخم مرغ

مواد لازم:
کنسرو ماهی تن= ۴۰۰ گرم
تخم مرغ = ۲ عدد
پنیر پیتزای رنده شده =۱۰۰ گرم
آرد نان = ۵۰ گرم
سرکه = ۱ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده =مقداری
تخم مرغ آب پز سفت =۳ عدد
نمک و فلفل =به مقدار لازم

طرز تهیه:
کنسرو ماهی تن را که از روغن جدا شده است، داخل ظرفی می ریزیم، سپس باچنگال کمی خرد کرده و تخم مرغ، پنیر رنده شده، آرد نان، سرکه، جعفری خرد شده، نمک و فلفل را با یکدیگر خوب مخلوط می کنیم تا به صورت خمیر در آید.

سپس خمیر را روی ورقه آلومینیومی ( فویل ) پهن می کنیم و تخم مرغ های آب پز سفت را درون آن می گذاریم و به صورت رُل می پیچیم. بعد دو سر کاغذ را پیچیده و محکم می کنیم. پس از آن درون تنظیف می پیچیم و رولت را درون ظرف آبی که در حال جوش است به مدت ۲۰ دقیقه قرار می دهیم.

بعد از این مدت شعله را خاموش کرده و صبر می کنیم فویل درون آب سرد شود. اکنون داخل ظرفی را برگ کاهو گذاشته و رولت را برش می زنیم و داخل ظرف می گذاریم. سپس با لیمو و خیار شور تزیین می کنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top