دوشنبه , ۷ مهر ۱۳۹۹

رولت تن ماهی

 

حمید رضا

 

 

مواد لازم:
کنسرو ماهی تن=۴۰۰ گرم
تخم مرغ=۲ عدد
پنیر پیتزای رنده شده=۱۰۰ گرم
آرد نان=۵۰ گرم
سرکه=۱ قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده=مقداری
تخم مرغ آبپز (سفت شده)= ۲ عدد
نمک و فلفل=به مقدار لازم
طرز تهیه:
کنسرو ماهی تن را که از روغن جدا شده است، داخل ظرفی می ریزیم، سپس باچنگال کمی خرد کرده و تخم مرغ، پنیر رنده شده، آرد نان، سرکه، جعفری خرد شده، نمک و فلفل را با یکدیگر خوب مخلوط می کنیم تا به صورت خمیر در آید. سپس خمیر را روی ورقه آلومینیومی ( فویل ) پهن می کنیم و تخم مرغ های آب پز سفت را درون آن می گذاریم و به صورت رُل می پیچیم. بعد دو سر کاغذ را پیچیده و محکم می کنیم. پس از آن درون تنظیف می پیچیم و رولت را درون ظرف آبی که در حال جوش است به مدت ۲۰ دقیقه قرار می دهیم .
بعد از این مدت شعله را خاموش کرده و صبر می کنیم فویل درون آب سرد شود. اکنون داخل ظرفی را برگ کاهو گذاشته و رولت را برش می زنیم و داخل ظرف می گذاریم. سپس با لیمو و خیار شور تزیین می کنیم

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top