یکشنبه , ۶ مهر ۱۳۹۹

رولت دورنگ

مواد لازم:
گوشت دو بار چرخ‌‌ شده = ۳۰۰ گرم
گوشت مرغ چرخ‌کرده = ۲۰۰ گرم
جعفری خرد شده= ۱۰۰ گرم
هویج رنده شده= ۵۰ گرم
زرشک= ۵۰ گرم
مغز گردو خردشده= ۷۰ گرم
پیاز متوسط = دو عدد
ورق فویل = یک متر
روغن مایع = ۸۰ گرم
رب گوجه فرنگی= یک پیمانه
آبلیمو =سه قاشق سوپخوری
شکر= یک قاشق سوپخوری
نمک= به میزان لازم
دارچین، فلفل و ادویه‌کاری= به میزان لازم
طرز تهیهم:
یکی از پیازها را چرخ کرده و با گوشت و مرغ مخلوط می‌کنیم سپس ادویه و نمک می‌زنیم. برای سس رولت، پیاز دیگر را چرخ کرده، سرخ می‌کنیم و رب را به آن اضافه می‌کنیم، نمک، فلفل، ادویه و آبلیمو را اضافه می‌کنیم و با دو لیوان آب‌ به‌‌جوش می‌آوریم.ورق آلومینیوم را روی سطح صافی پهن می‌کنیم و آن را به دو قاشق روغن آغشته می‌کنیم تا گوشت به آن نچسبد، ابتدا گوشت قرمز را روی آن به قطر یک و نیم سانتی‌متر پهن می‌کنیم و سپس گوشت مرغ را به آن اضافه می‌کنیم، آنها را صاف کرده و روی آن جعفری، هویج، زرشک و مغز گردو می‌ریزیم. آن را از یک طرف می‌پیچیم و هر دو طرف ورق فویل را جدا می‌کنیم تا آزاد شود و دوباره دور رولت قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم داخل سس به مدت یک ساعت و نیم با حرارت ملایم بجوشد، سپس رولت را درآورده، فویل را باز کرده و پس از سرد شدن برش می‌دهیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top