
این رولت زیبا، یک شام خوشمزه برای شما و خانوادهتان خواهد بود.
رولت
مواد لازم
ماهی قزل آلا ۱ عدد کوچک
آبلیمو ۲ قاشق سوپ خوری
ادویه * جمعاً یک قاشق سوپ خوری
نمک و روغن به میزان لازم
سبزی کوکو ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
نمک، فلفل سیاه به میزان لازم
آرد سفید ۱ قاشق سوپخوری
روغن مخصوص سرخکردنی یک سوم پیمانه
* پودر سیر، زردچوبه، جوز هندی، پودر زنجبیل، دارچین، فلفل سیاه
طرز تهیه
* ماهی قزل آلا را به همراه آبلیمو و ادویه و نمک با مقداری روغن داخل تابه سرخ کنید تا مغز پخت شود.
* سپس استخوانهای آن را جدا نموده و ماهی را ریش ریش کنید.
* در ظرفی جداگانه، سبزی کوکو را با تخممرغ، نمک، فلفل سیاه و آرد ترکیب کرده و داخل تابهای بزرگ سرخ کنید.
* پس از آنکه تخم مرغ آن پخته شد؛ شعله را خاموش نمایید.
* حال، ماهیهای ریش شده را در وسط کوکو قرار دهید و سبزی را رول کنید و داخل فویل آلومینیوم بپیچید و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا پخته شود و فرم بگیرد سپس برش بزنید