سه شنبه , ۲۹ مهر ۱۳۹۹

رولت سوخاری گوساله

مواد لازم :
فلفل دلمه ای زرد= ۲ عدد
هویج = ۲ عدد
کدو = ۲ عدد
اسکالوپ فیله گوساله= ۶ عدد
تخم مرغ = ۲ عدد
آرد=۴ قاشق سوپخوری
روغن= به مقدار کافی
نمک و فلفل= به مقدار کافی
مواد لازم برای پودر سوخاری :
آرد سوخاری= ۱۰۰ گرم
پنیر پارمزان= ۵۰ گرم
سیاه دانه = ۵۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا تمام سبزیجات را باریک و بلند خرد کرده و کمی بخار پز کنید به طوری که له نشود ، هر یک از اسکالوپ ها را با طرف صاف بیفتک کوب بکوبید تا نازک شود ، و به آن نمک و فلفل زده سبزیجات را میانش گذشته و رول کنید و با یک خلال دندان ببندید ، رول ها را ابتدا در آرد و بعد در مخلوط مواد پودر سوخاری زده و در تابه سرخ کنید . ین رولت را می توان با مقدار کمتری روغن آغشته کرد و آن را در ظرف چرب شده به مدت نیم ساعت در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار داد تا طلایی شود ، سپس خلال های دندان را بیرون آورده و با اسلاد سرو نمایید .
نکته :
۱ ـ اسکالوپ به ورقه های گوشت گفته می شود که بهص ورت ورقه بریده شده و با کوبیدن نازک می شود .
۲ـ برای مزه دار کردن گوشت می توان کمی سس خردل روی آن مالید و برای مزه دار کردن سبزیجات می توان از پودر قرص عصاره مرغ استفاده کرد .

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top