شنبه , ۵ فروردین ۱۴۰۲

رولت مربا

مواد اولیه :



رولت مربا

 مواد لازم برای چهار نفر

مربا هویج                                                                                 دو قاشق غذاخوری

روغن کرمانشاهی                                                                        دو قاشق غذاخوری

 پودر هل                                                                                 یک قاشق مرباخوری

 زعفران                                                                                 یک قاشق مرباخوری

 کره                                                                                      ۵۰ گرم

 نان باگت                                                                               دو عدد

 خلال پسته                                                                              به میزان لازم

 طرز تهیه

خمیر نان‌های باگت را خارج کرده و با کمک وردنه باز می‌کنیم. روی نان‌ها کره نرم شده مالیده، روی آن مربای هویج را به طور یکنواخت پخش کرده و رول می‌کنیم و در یخچال به مدت دو ساعت قرار می‌دهیم؛ سپس به صورت حلقه‌ای برش زده و آنها را در زعفران و روغن کرمانشاهی سرخ می‌نماییم. پس از آن روی رولت‌ها هل و خلال پسته پاشیده و سرو می‌کنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top