دوشنبه , ۵ آبان ۱۳۹۹

رولت مرغ با قارچ

مواد لازم:

قارچ ۵۰۰ گرم
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
خیارشور ۱۰۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد ریز شده
ماست ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
سینه مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:
سینه مرغ را کوبیده یک شب داخل شیر می خوابانیم پیاز را داخل روغن تفت داده ۱۰۰ گرم قارچ به آن افزوده، رب گوجه فرنگی زده نمک و ادویه اضافه کرده با یک لیوان آب می گذاریم بجوشد. تمام مواد دیگر را به حالت خلالی (ژولی) می بریم. سینی فر را چرب کرده سینه مرغ را داخل آن پهن می کنیم از موادمان داخل آن ریخته به شکل رولت می پیچیم ماست و یک قاشق دیگر رب را مخلوط کرده روی سینه مرغ با قاشق می مالیم داخل فر ۱۷۰ درجه به مدت نیم ساعت می پزیم سپس ظرف را بیرون آورده سس را روی آن ریخته دوباره ۵ دقیقه دیگر مانند رولت مرغ ما آماده است.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top