یکشنبه , ۶ فروردین ۱۴۰۲

رولت نان و پنیر

مواد اولیه :


تخم‌مرغ                                                                                                     یک عدد

 مایه خمیر فوری                                                                                  یک قاشق چایخوری

 شکر                                                                                  یک قاشق چایخوری

 نمک                                                                                  نصف قاشق چایخوری

 آب ولرم                                                                                  ۱۵۰ میلی‌لیتر

 روغن مایع                                                                                  دو قاشق سوپخوری

 آرد                                                                                  ۴۰۰ گرم

 زعفران و  کنجد                                                                                  به میزان لازم

 زرده تخم‌مرغ                                                                                                     یک عدد

مواد لازم میانی

 پنیر خامه‌ای ۱۵۰ گرم

سبزی معطر  سه قاشق سوپخوری

 پودر گردو ۵۰-۱۰۰ گرم


طرز تهیه

مایه خمیر را همراه آب ولرم و شکر درون ظرفی مخلوط کرده، در ظرف را بسته و به مدت پنج دقیقه زمان می‌دهیم تا عمل آید. در ظرف دیگر روغن مایع را با یک عدد تخم‌مرغ و نمک مخلوط کرده و مایه خمیر عمل آمده را نیز به آن اضافه می‌کنیم، مواد را با همزن دستی هم زده، بعد آرد را کم‌کم به آن می‌افزاییم تا خمیر نرم و لطیفی به دست آمده و به دست نچسبد. خمیر را به مدت پنج دقیقه ورز داده و آن را در یک کاسه چرب شده قرار می‌‌دهیم، روی آن را پوشانده و به مدت نیم الی یک ساعت استراحت می‌دهیم تا حجمش دو برابر شود. پس از آن خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز داده و هوای خمیر را در کاسه خالی کرده و کمی سبزی خشک معطر به آن اضافه می‌کنیم. روی سطح کار را آردپاشی کرده، خمیر را با وردنه به ابعاد ۳۰×۲۰ سانتی روی نایلون یا تخته کار باز کرده پنیر، گردو و سبزی را با هم مخلوط کرده و با پشت قاشق روی خمیر می‌مالیم. سپس خمیر را از طول، رول کرده و آن را در سینی چرب شده قرار می‌دهیم.

خمیر رول شده را به مدت ۳۰-۲۰ دقیقه استراحت داده، روی آن را می‌پوشانیم. سپس روی خمیر یک عدد زرده تخم‌مرغ و کمی زعفران با برس مالیده و کنجد می‌پاشیم. فر را از قبل با دمای ۱۹۰-۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده و سینی فر را در آن به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه قرار می‌‌دهیم تا روی آن طلایی شود.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top