دوشنبه , ۷ مهر ۱۳۹۹

رولت پنیر و کالباس

مواد لازم رولت :
شیر = ۳۰۰ میلی لیتر
آرد = نصف پیمانه
بیکینگ پودر = نصف قاشق چایخوری
کره=۵۰ گرم
پودرپ نیر پارمزان= نصف پیمانه
تخم مرغ=۴ عدد
نمک و فلفل=به یمزان لازم
سس خردل ( در صورت تمایل )= ۱ قاشق چایخوری
مواد میان رولت :
کالباس= ۴ برش
خامه= ۳ قاشق سوپخوری
پنیر خامه ای= ۲۰۰ گرم
ریحان خرد شده =۳ قاشق سوپخوری
پنیر گودا و پارمزان رنده شده= ۱ پیمانه
طرز تهیه:
شیر ، آرد و کره را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت بگذارید و مرتبا هم بزنید تا به جوش آید و غلیظ شود ( مانند فرنی ) ، سپس ظرف را از روی حرارت برداشته پودر پنیر ، فلفل و خردل را افزوده و مایه را با همزن یکدست کنید . زرده های تخم مرغ را هم اضافه کرده و مجدداً مایه را بزنید تا صاف و یک دست شود . سفیده های تخم مرغ را جداگانه با همزن بزنید تا سفید و سفت شود و آن را به مایه اضافه کنید . خیلی آرام با لیسک یا کفگیر کوچک مایه را صاف کنید و آن را در سینی ای ( ابعاد ۲۶ × ۴۰ سانتی متر ) که کاغذ انداخته و چرب کرده اید ریخته و سطح آن را صاف کنید و به مدت ۲۵ دقیقه در فر داغ ۱۵۰ سامنتیگراد قرار داده تا بپزد . ۵ دقیقه پس از خارج کردن از فر آن از سینیبیرون آورده ، روی پارچه تمیزی که کمی آرد پاشی کرده اید ، بگذارید تا خنک شود . پنیر گودای رنده شده و کالباس نگینی و پهنیر پارمزان و پنیر خامه ایی و خامه و ریحان خرد شده را با نمک و فلفل خوب با هم مخلوط کنید و آن را روی رولت خنک بمالید . رولت را لوله کرده در همان پارچه تمیز بپیچید و حداق یکی دو ساعت در یخچال قرار دهید ، سپس برش داده و استافده نمایید .
این رولت را می توان با انواع سس سرو کرد .

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top