جمعه , ۲۷ مهر ۱۳۹۷

رولت گردو

مواد اولیه :

  • تخم‌مرغ پنج عدد
  • شکر ریز و شکلات ذوب شده از هر کدام ۱۰۰ گرم
  • آرد ۷۰ گرم
  • بیکینگ‌پودر نصف قاشق چایخوری
  • پودر کاکائو دو قاشق سوپخوری
  • گردو آسیاب‌شده نصف پیمانه
  • آب گرم سه قاشق غذاخوری
  • خامه فرم‌گرفته ۲۰۰ گرم
  • پودر قند به میزان لازم

رولت گردو

طرز تهیه:

 زرده تخم‌مرغ‌ها را با نیمی از شکر آنقدر می‌زنیم تا حجیم و کشدار شود. سفیده‌ها را با مابقی شکر تا حدی زده تا از ظرف بر نگردد. آرد، بیکینگ‌پودر و پودر کاکائو را مخلوط و سه بار الک می‌کنیم. زرده و سفیده را به حالت دورانی و به آرام مخلوط کرده، آرد را هم به همین ترتیب در سه مرحله اضافه و مخلوط می‌کنیم، سپس گردو و آب گرم را همزمان با مواد مخلوط می‌نماییم. کف سینی فر ۴۰×۳۰ را کاغذ روغنی انداخته و مایه کیک را ریخته و روی مواد را صاف می‌کنیم. قالب را در فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده قرار می‌دهیم و ۳۰ دقیقه زمان داده تا رولت بپزد. میز کار خود را پودر قند پاشیده و رولت را بر می‌گردانیم سپس سینی را روی رولت گذاشته تا ۳۰ دقیقه بماند و کیک عرق کند. کیک را با کاغذ روغنی رول و بعد باز می‌کنیم. کاغذ را جدا و روی کیک را خامه کشیده و رول می‌نماییم برای روکش از شکلات ذوب‌شده یا به سلیقه خودمان از هر نوع روکش استفاده می‌کنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top