چهارشنبه , ۳۱ شهریور ۱۴۰۰

رولت گوشت وسبزیجات

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده= ۲۵۰ گرم
پیاز= یک عدد
قارچ =۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای =یک پیمانه
پنیر پارمسان= سه قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی= یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه =به میزان لازم
آبلیمو= یک قاشق چایخوری
تخم مرغ= سه عدد
جعفری= یک قاشق غذاخوری
روغن= به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود. گوشت را به آن اضافه کرده و تفت می*دهیم، به قارچ ورقه*ای شده آبلیمو می زنیم تا سیاه نشود و به همراه فلفل دلمه*ای نگینی به مواد اضافه کرده و تفت می دهیم. نمک، فلفل، زردچوبه و رب را افزوده و مخلوط می کنیم. سپس از روی حرارت برداشته و پنیر پارمسان را اضافه می کنیم و در آخر جعفری ساطوری شده را می ریزیم. تخم مرغ را با چنگال زده و درون تابه را کمی روغن ریخته و تخم مرغ را در تابه میریزیم وقتی خودش را گرفت مواد را وسط تخم مرغ ریخته و دو طرف آن را روی مواد بر می گردانیم. سپس در ظرف کشیده و با سبزی های مختلف آن را تزئین می*کنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top