شنبه , ۵ مهر ۱۳۹۹

رولت گوشت و سبزیجات به سبک چینی

مواد لازم:
۱ بسته روکش تخم مرغ
نیم کیلو گوشت گوسله چرخ شده
۲-۳ قاشق غذاخوری سس سویا
۲ قاشق غذاخوری آدر ذرت
۴ قاشق غذاخوری رون
۱ فنجان پیاز خرد شده
۴ فنجان کلم
۲ فنجان جوانه لوبیا
۱ فنجان جوانه بامبو
۱ فنجان قارچ چینی
۱ عدد سفیده تخم مرغ زده شده
۳-۴ فنجان روغن

دستور العمل:
– جوانه های بامبو را از وسط به دو نیم کنید ، همچنین قارچ ها را شسته خرد کنید ، جوانه لوبیا ، کلم را نیز همینطور.

– ۲ قاشق غذاخوری روغن به پیازها اضافه کرده و آنها را تفت دهید سپس کلم و جوانه لوبیا را به آن اضافه کنید.اجازه دهید آنها کاملا سرخ شوند.

– آنها را پس از سرخ شدن از ماهیتابه در آورده و سپس ۲ قاشق روغن دیگر اضافه کنید تا بقیه سبزیجات را نیز تفت دهید ، سپس سویا سس ، گوشت ، آدر ذرت را نیز در ماهیتابه ریخته و سرخ کنید.

– بعد از اینکه گوشت کاملا پخته شد ، سراغ کلم ها و جوانه برگردید و سپس جوانه بامبو ، قارچ و… را به آنها اضافه کنید تا کاملا با هم بپزند.

– روکش تخم مرغ را روی تخته گوشت پهن کرده و چند قاشق از مخلوط گوشت آماده شده را داخل آن ریخته و روی آن کمی سفیده تخم مرغ زده و سپس کاملا با فویل بپوشانید.

– فر را در درجه حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت روشن کرده و پس از داغ شدن فویل رولت را داخل آن قرار دهید ، رولت باید آنقدر داخل فر بماند تا روی آن کاملا طلایی رنگ شود که این کار حدود ۵ دقیقه طول می کشد

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top