شنبه , ۵ فروردین ۱۴۰۲

رولت گوشت و مرغ

مواد لازم:
گوشت چرخ‌کرده= ۳۰۰ گرم
سینه‌مرغ چرخ‌کرده= ۲۵۰ گرم
پیاز رنده شده = دو عدد
جعفری خرد شده= دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل= به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا یکی از پیازها را در گوشت چرخ کرده رنده می‌کنیم، جعفری خرد شده، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و روی سلفون به صورت گرد پهن می‌کنیم و در سلفون دیگری پیاز رنده شده و مرغ چرخ‌کرده را باهم مخلوط کرده به صورت گرد پهن می‌کنیم و روی گوشت می‌‌گذاریم و مانند رولت لوله می‌کنیم. بعد در ماهی‌تابه دوطرف آن را سرخ کرده و برش می‌دهیم.
برای تزئین می توانید از خیار شور، گوجه فرنگی و لیموترش تازه استفاده کنید .

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top