شنبه , ۱۵ آذر ۱۳۹۹

رول ژامبون گوشت با مارچوبه و سس ناپلی تن

مواد لازم :
ژامبون گوشت=۲۵۰ گرم
کنسرو مارچوبه = نصف قوطی
روغن زیتون= ۳ قاشق سوپخوری
مواد لازم برای سس ناپلی تن :
پیاز ساطوری شده= ۱ عدد
سیر رنده شده =۱ قاشق سوپخوری
هویج رنده شده= ۵۰ گرم
فلفل دلمه ، رنگی ریز شده=۲ قاشق سوپخوری
برگ ریحان =۲ قاشق سوپخوری
ارگانو= یک قاشق چایخوری
آب انگور= یک پیمانه
رب گوجه فرنگی = ۲ قاشق سوپخوری
سس گوجه فرنگی=۲ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی ریز شده =۱ عدد
سس تند =۱ قاشق سوپخوری
روغن زیتون= ۴ قاشق سوپخوری
سرکه= ۱ قاشق سوپخوری
جوز هندی= یک چهارم قاشق چایخوری
نمک= به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا ژاموبن های ورقه شده را با مارچوبه رول کنید ، برای هر ورق ژامبون یک عدد مارچوبه کافی است . سپس ، ژامبون ها را در روغن زیتون تفت دهید تا کاملا اطراف آنها تفت بخورد . سس را نیز به این طریق در تابه ای آماده نمایید . پیاز ریز شده را در روغن زیتون تفت داده و سپس به ترتیب هویج و فلفل دلمه ای را افزوده و تفت دهید . آنگاه برگ ریحان ، سس کچاپ ، سیر و رب گوجه را هم اضافه نمایید و بعد از آن نیز انگور و سرکه را بیفزایید و در نهایت گوجه فرنگی ریز شده را افزوده و تفت دهید . نمک را در پایان اضافه کنید . حال رول های ژامبون را در این سس قرار دهید و یا آنا را داخل دیسی چیده و سس را روی ا«ها بریزید و با نان میل کنید .

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top