یکشنبه , ۶ مهر ۱۳۹۹

روماکی

مواد لازم :
جگر مرغ =نیم کیلو
۱۲ باریکه =گوشت گاو
یک چهارم فنجان= سس سویا
نصف قاشق چای خوری= پودر زنجبیل
نصف قاشق چای خوری =پودر چیلی
طرز تهیه :
جگر ها را به دو نیم کرده ، باریکه های گوشت را نیز از وسط به دو نیم کنید . هر یک از باریکه های گوشت را دور یک نیمه جگر بپیچید و با خلال دندان انتهای آن را محکم ببندید . آنها را داخل یک سینی پخت گذاشته ، سس سویا را با ادویه جات مخلوط کرده روی گوشتها بریزید . نیم ساعت آن را در یخچال گذاشته و کباب پز را از قبل داغ کرده ، گوشتها را از همه طرف به مدت ۲۰ دقیقه برشته کنید تا ترد شوند . روماکی ها را بصورت داغ سرو کنید .

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top