یکشنبه , ۶ مهر ۱۳۹۹

ریسوتو با فیله گوساله

مواد اولیه :
ریسوتو= یک پیمانه
فیله گوساله= ۱۰۰ گرم
گوجه فرنگی متوسط= دو عدد
جعفری =۵۰ گرم
روغن زیتون،نمک و فلفل به میزان لازم
سس سویا= دو قاشق غذاخوری
فلفل سیاه و روغن= به میزان لازم

طرز تهیه برای دو نفر:

ریسوتو را پخته سپس فیله گوساله را با کمی سس سویا، فلفل سیاه، پیاز و روغن زیتون طعمدار کرده داخل تابه با کمی روغن روی حرارت ملایم تفت دهید سپس گوجهفرنگی نگینیشده را داخل تابه کمی حرارت داده، نمک و فلفل زده و برگ جعفری را اضافه کنید. مطابق عکس ابتدا برنج و سپس سس آماده شده را روی برنج ریخته با برگ جعفری تزئین و سرو نمایید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top