دوشنبه , ۱۱ مرداد ۱۴۰۰

زیره پلـــو

مواد لازم:
برنج=سه پیمانه
مرغ یا گوشت=۲۵۰ گرم
زرشک در صورت تمایل=دو قاشق غذاخوری
زیره سیاه=یک قاشق غذاخوری
زعفران=به میزان لازم
روغن= به میزان لازم
طرز تهیه :
گوشت یا مرغ را می‌‌پزیم. برنج را آبکش کرده، گوشت یا مرغ را لابه‌لای آن گذاشته و غذا را همراه با زیره دم می‌کنیم. پس از آماده شدن برنج زرشک را که تمیز نموده و شسته‌ایم و با کمی روغن و یک قاشق شکر تفت داده‌ایم جهت تزیین به همراه زعفران روی غذا می‌ریزیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top