چهارشنبه , ۹ مهر ۱۳۹۹

زیـره‌پلـو با مـرغ

مواد اولیه :


زیـره‌پلـو با مـرغ

 مواد لازم برای چهار نفر

 برنج: چهار پیمانه

سینه مرغ:                              یک عدد

زیره سیاه:                              یک قاشق غذاخوری

محلول زعفران غلیظ:                نصف پیمانه

کرفس:                                  یک ساقه

پیاز:                                     یک عدد

سیر:                                     دو حبه

روغن، زنجبیل و دارچین:           به میزان لازم

 طرز تهیه

مرغ را همراه با کرفس، سیر و پیاز خرد شده می‌گذاریم تا بپزد. پس از پخت، آن را ریش کرده، کمی تفت داده و کنار می‌گذاریم.

برنجی را که از چند ساعت قبل خیس نموده‌ایم در آب در حال جوش ریخته و اجازه می‌دهیم تا چند جوش بزند، سپس آن را آبکش می‌کنیم. در کف قابلمه روغن ریخته و از مواد دلخواه (سیب‌زمینی یا نان) به عنوان ته‌دیگ استفاده می‌کنیم. بخشی از برنج را در قابلمه ریخته و روی آن را با زیره، زنجبیل، دارچین، محلول زعفران و مرغ می‌پوشانیم. این کار را تا اتمام مواد ادامه داده، سپس اجازه می‌دهیم زیره پلو دم بکشد.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top