مواد اولیه :
زیتون بدون هسته ۵۰۰ گرم
زنجبیل رنده شده یک قاشق مرباخوری
سیر رنده شده چهار حبه
فلفل سبز شیرین خرد شده ۱/۴پیمانه
آب لیموترش چهار قاشق غذاخوری
جعفری و گشنیز ساطوری شده نصف پیمانه
روغن زیتون چهار قاشق غذاخوری
فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
طرز تهیه
زیتونها را با آب میشوییم تا تلخی و شوری آنها کم شود. سپس تمامی مواد را با هم مخلوط کرده و به زیتونها اضافه میکنیم. در صورت تمایل نیز میتوانیم نصف پیمانه کنجد را تفت داده و به مواد اضافه کنیم.