شنبه , ۵ مهر ۱۳۹۹

زیره پلو با گشنیز

مواد اولیه :


  • برنج پنج پیمانه
  • کره ۱۰۰ گرم
  • زیره ‌سیاه یک قاشق مرباخوری
  • زردچوبه و تخم گشنیز از هر کدام یک قاشق مرباخوری
  • نمک به میزان لازم
  • آب هشت پیمانه

طرزتهیه:

کره را در قابلمه آب کرده، ادویه‌ها را همراه با نمک در آن تفت می‌دهیم. بعد برنج را به قابلمه اضافه می‌کنیم و مقداری تفت داده، آب را درون قابمله ریخته و مانند بقیه کته‌ها، مراحل پخت را انجام می‌دهیم.

 

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top