پنج شنبه , ۶ آذر ۱۳۹۹

سبزی پلو شیرماهی

مواد اولیه :


ماهی شیر         چهار تکه (۳۰۰ گرم)

 آرد                               سه قاشق سوپخوری

 برنج                               سه پیمانه

 گوجه‌فرنگی درشت خرد شده        دو عدد

شوید، شنبلیله و گشنیز خرد شده        یک پیمانه

 سیر                                           سه حبه

 پیاز درشت                               یک عدد

 روغن                               به میزان لازم

  نمک، فلفل و زردچوبه           به میزان لازم

طرز تهیه:

در این بخش با طرزتهیه یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار آشنا می‌شوید. بوشهری‌ها معمولا این غذا را برای مهمانی‌های خود درست می‌کنند. سیر و پیاز را خرد کرده و در تابه تفت می‌‌دهیم تا سبک شود، سپس گوجه‌فرنگی، نمک فلفل و زردچوبه را به مواد اضافه کرده و تا زمانی که کاملا گوجه‌فرنگی‌ها له شود به تفت دادن ادامه می‌‌دهیم. برنج را شسته به همراه سبزی خرد شده و گوجه‌های تفت داده شده در قابلمه ریخته، سپس به صورت کته می‌‌پزیم. در این فاصله ماهی‌ها را ابتدا نمک، فلفل و زردچوبه پاشیده سپس در آرد غلتانده و بعد در روغن داغ سرخ می‌‌کنیم. تا زمانی که برنج دم می‌‌کشد ماهی‌ها هم سرخ شده و برای سرو آماده است. این غذا با ترشی جنوبی و آب‌لیمو تازه بسیار دلچسب است. همچنین برای این غذا می‌توانید از انواع ماهی‌های جنوبی نیز استفاده کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top